Terug
Wooten Brothers

Wooten Brothers

Sweat Tour

Een muzikale tour-de-force!
Pop/Rock Soul/Funk/Jazz Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

The Wooten Brothers brengen een griezelig goed niveau aan ervaring, originaliteit en muzikale expertise op het podium. Hun shows zijn consequent een energieke, superfunky, artistieke mix van stijlen, met vele originele liedjes en klassiekers. Kortom: deze broers zijn de real deal en hun shows zijn niet te missen!

Over The Wooten Brothers:
Al meer dan vier decennia worden The Wooten Brothers gezien als enkele van de meest innovatieve muzikanten die er bestaan. Samen staan ze bekend als een van de meest getalenteerde en dynamische bands die de wereld ooit heeft gekend. Al van jongs af aan zijn de vijf broers een muzikale tour-de-force die de grenzen van jazz, funk, soul, R&B, rock en bluegrass opnieuw definieert. 

Als zonen van militaire ouders brachten de broers hun vroege jaren door in verschillende staten, waaronder Hawaï, Californië en Virginia, waar ze podia deelden met grootheden als Curtis Mayfield, The Temptations, Ramsey Lewis, Stephanie Mills, War en andere artiesten. In het midden van de jaren ‘80 brachten de broers een album uit als The Wootens voor Clive Davis' Arista Records.

48132

Misschien ook interessant voor jou

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media