Terug

The Tibbs

Tickets
The Tibbs

The Tibbs

Een internationaal geluid uit de Noord-Hollandse polder!
Tickets
Soul/Funk/Jazz Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Eind januari 2024 verscheen Keep It to Yourself, het derde volwaardige studioalbum van The Tibbs. De plaat is opgenomen in de Exalto Studio’s in Haarlem en bevat 12 tracks die stuk voor stuk de onvervalste ‘Tibbs-sound’ ademen: geïnspireerd door de klassieke soullabels als Stax en Motown en de New Orleans soul van Irma Thomas en Betty Harris. Op 1 juni 2024 is deze plaat live te bewonderen bij Cpunt Hoofddorp.

De bandleden van The Tibbs komen uit de Noord-Hollandse driehoek Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Ze begonnen in 2012 met toenmalig zangeres Elsa Bekman met het afstoffen van obscure Northern Soul en Memphis Soul nummers en instrumentals. Als snel ontstond de behoefte ook eigen werk te ontwikkelen. Vanaf de eerste opnames werd samengewerkt met producer Paul Willemsen, wat resulteerde in de in eigen beheer uitgebrachte EP Cleaned Out.

Sinds die tijd is er keihard gewerkt, wat onder andere heeft geresulteerd in aankomend album. Begin 2024 verschijnt deze tweede plaat met zangeres Roxanne.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media