Terug

Damian Wilson

Tickets
Damian Wilson

Damian Wilson

Are we there yet?

A Family Road Trip
Tickets
Pop/Rock Concerten Theater Theaterconcert
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Damian Wilson is een Engelse muzikant, liedjesschrijver en zanger die zijn solocarrière als singer-songwriter in balans houdt met het energieke frontmanschap voor rockbands zoals Ayreon, Headspace en Arena. 

Hij staat ook bekend om zijn verkenning van verschillende genres, waaronder een periode van 2 jaar als hoofdrolspeler in Les Misérables, en wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige zangers in de rockscene. Open voor wat er op zijn pad komt, heeft hij een avontuurlijke carrière gehad in de afgelopen 30 jaar. Tot op heden heeft hij 6 soloalbums uitgebracht en ook 3 albums als duo met Adam Wakeman.

De muzikaliteit beperkt zich niet alleen tot Damian in de Wilson-familie. Zijn broers zijn ook te vinden op verschillende podia in het Verenigd Koninkrijk, en wanneer ze samen zijn, zijn hun gezamenlijke optredens heel bijzonder, maar ze gebeuren niet zo vaak; zeker niet buiten het Verenigd Koninkrijk.

Tijdens deze tournee zal Damian zijn familie meenemen om hem op het podium te vergezellen. Deze unieke shows zitten vol met vocale harmonieën die alleen de Wilsons kunnen brengen, en veel verhalen over de Wilson-familie, zowel goede als slechte.

48267

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media