Terug

Pink Project

Tickets
Pink Project

Pink Project

50 Years The Dark Side of the Moon & Later Works

Tickets
Cover/Tribute Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Let op! Voor dit concert is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Ben je slecht ter been, neem dan contact op met de Informatie- en Ticketbalie om een plek te reserveren.

Pink Project verwent je in The Dark Side of the Moon met hoogwaardige uitvoeringen van de bekende songs én verrassen met onverwachte parels uit de muzikale erfenis van Pink Floyd. 

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dát is het doel van Pink Project. Al ruim een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en op poppodia.

Na de zeer succesvolle Animals & Wish You Were Here clubtour in 2022 én het succes van de The Dark Side of The Moon & Early Works clubtour in 2023, brengen we Pink Project in 2024 opnieuw naar de poppodia.

Pink Project zal het publiek tijdens deze show verwennen met een integrale uitvoering van het meesterwerk The Dark Side of The Moon, dat dit jaar 50 jaar bestaat. Daarnaast wordt de setlist aangevuld met “later works”! 

Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Quote

Pink Project wordt door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Een bezoekersreactie: “Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0....” 

 

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media