Terug

Waylon

Tickets
Waylon

Waylon

Wicked Anniversary Tour

Tickets
Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Waylon tourt dit jaar eindelijk weer langs de bekende poppodia van Nederland om zijn totale muzikale verleden met zijn fans te delen. Zijn grootste hits van alle albums die hij ooit heeft gemaakt zijn nauwelijks in twee uur te proppen. Dat was Waylon in eerste instantie dus ook helemaal niet van plan. Onder lichte dwang is het hem toch gelukt om zijn carrière samen te ballen in een fantastische liveshow, en die show zie je in Cpunt in Hoofddorp.

Waylon is het levende bewijs van waar het NIET winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden. Vijftien jaar en acht albums later komt het allemaal samen in de “Wicked Anniversary Tour”.

“Wicked Ways” is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van een van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met Holland's Got Talent, waarin de jonge Waylon de juryleden in 2008 tijdens de auditie omverblies met zijn versie van “It's a Man's Man's Man's World”.

In 15 jaar volgen na “Wicked Ways” de single “The Escapist”, “The Common Linnets” met Ilse Delange, de succesvolle albumreeks “Heaven After Midnight”, “Seeds”, “The World Can Wait” en “Human” en zijn Nederlandstalige uitstapje: “Gewoon Willem”. Waylon nam tweemaal deel aan het Songfestival, met als hoogtepunt een uitstekende tweede plaats. Hij bouwde een succesvolle carrière als coach van The Voice of Holland. En zijn uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy waar hij de grootste hits uit de Top 1000 Allertijden verzorgt zijn ongeëvenaard – want live op het podium is Waylon op zijn best!

Er is geen excuus om deze fantastische samenvatting van 15 jaar niet te gaan zien. Waylon trapt zijn Wicked Anniversary Tour af op 4 mei in de Boerderij in Zoetermeer en eindigt na 23 keer spelen op 26 oktober in Cpunt in Hoofddorp.

49152

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media