Terug
Bee Gees Forever

Bee Gees Forever

You could be dancing

Winnaar van The Tribute - Battle of the Bands
Pop/Rock Bekend van TV/media Theater Theaterconcert
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Let op: vanwege grote interesse hebben wij dit concert bijgeboekt op do 6 maart 2025. Verkoop start op 7 juni om 10:00 uur. 

 

Inmiddels kent heel Nederland ze, want de afgelopen winter verrasten ze iedere zaterdagavond weer tijdens hun deelname aan tv-hit The Tribute - Battle of the Bands én….ze zijn dé winnaar geworden. Met in de finale 3 maal een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen 3 seizoenen. En dan nu trekken ze meteen al de theaters in!

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals To Love SomebodyTragedyStayin’ Alive en How Deep Is Your Love. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd! 

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media