Terug

Alternative 90s

Tickets
Alternative 90s

Alternative 90s

Lithium plays Nirvana & Light by the Sea plays The Cranberries

Tickets
Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

De derde editie van Alternative 90s is deze avond in het poppodium van Cpunt! Het beste van de alternatieve jaren 90 wordt gebundeld tot een bandavond met twee tribute-bands. Dus, trek je stoute Vans of All-Stars maar vast aan en bereid je beste kickflip voor, want je alternatieve jaren roepen je luidkeels terug! 

Lithium 

Beleef de knallende magie van Nirvana opnieuw met deze indrukwekkende tribute-band! Lithium evenaart de sound van Nirvana als geen ander. De rauwe stem, scheurende gitaren en beukende drums zorgen voor de onmiskenbare Nirvana-energie. Hierdoor krijgt het publiek het gevoel alsof het zich midden in een live-optreden van de originele band bevindt. Het doel is om de essentie en de energie van Nirvana te vangen en die te delen met het publiek, zodat de magische energie van de band opnieuw beleefd wordt. 

Een ware muzikale reis door de discografie van Nirvana! Er worden nummers van alle albums gespeeld: van de rauwe punkrock van ‘Bleach’ tot de iconische hits van ‘Nevermind’ en de emotionele diepgang van latere albums zoals ‘In Utero’. 

Light By The Sea  

Light By The Sea neemt de bezoeker mee terug in de tijd met de kracht van geluid, geïnspireerd op de legendarische liveplaat “Beneath the Skin – Live in Paris" (1999) van The Cranberries. Daarnaast voegen ze hun favoriete tracks toe aan de toch al rijkelijk met hits gevulde setlist. De Hongaarse zangeres Eszter Anna Baumann werd in haar jeugd getraind in verschillende folkcompetities en ontdekte al snel de overeenkomsten tussen enkele Hongaarse en Ierse folktechnieken. Het betoverende stemgeluid van Dolores O'Riordan en de combinatie van Ierse folk en rock, gaf The Cranberries de kans om tot een van de meest iconische acts uit te groeien.

Het is een grote eer voor Anna en voor Light By The Sea om de muziek van deze unieke zangeres opnieuw ten gehore te brengen. En die legacy: Will Linger On Forever. 

Lithium

Lithium

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media