Terug

Frisse Duyck

Tickets
Frisse Duyck

Frisse Duyck

met Mo Bedick, Bitterlemon & Moonloops

Tickets
Pop/Rock Indie/Alternative Aanstormend talent Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Voor Frisse Duyck speurt het poppodium van Cpunt stad en land af, op zoek naar talent van eigen bodem, zodat jij iedere maand kennis kunt maken met nieuwe namen uit de Nederlandse muziekscene! Neem dus een duik en dompel jezelf deze editie onder in: Bitterlemon, Mo Bedick & Moonloops.

Over Mo Bedick:

Op het gebied van psychedelische indiemuziek, waar genres botsen en grenzen vervagen, ontpopt het Nederlandse kwartet Mo Bedick zich tot een krachtige naam. De vierkoppige band wil het sonische landschap opnieuw vormgeven, met een eclectische mix van shoegaze, psychedelische rock, hiphop en toekomst jazz. Deze bijzondere combi aan klank creërt een haast Disney-achtige betovering bij hun luisteraars.

Over Bitterlemon:

Bitterlemon mengt indierock met synthpop en topt het af met een dosis melancholie. De band neemt luisteraars mee met dromerige zang en mellow synth geluiden, maar zet je ook weer genadeloos hard met beide benen op de grond door middel van zwaarder geschut. Hoe dat klinkt is nu te horen op streamingdiensten; er zijn momenteel twee singles uit van de aanstaande debuut-EP, die in samenwerking met producer Jurriaan Sielcken (Jagd, Tape Toy, Jett Rebel) werd gemaakt.

Over Moonloops:

Moonloops is het brein van de 23-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze upbeat, harmonieuze bedroom pop op haar slaapkamer en vertelt ze verhalen over dromen, wensen en hoop. Haar EP "Little Astronaut" kwam in de lente van 2023 online; een autobiografische plaat die thema's als thuis, eenzaamheid, vriendschap, onbegrip en liefde verkent met magische songs die in het hoofd blijven spoken. 

49131
49133

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media