Terug
Abel

Abel

Met de nieuwe single 'Zie jij het ook'
Tickets
Pop/Rock Nederlandstalig Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Na een lange tijd staat Abel eindelijk weer op het podium. Abel, de band die in 2000 doorbrak met de klassieker Onderweg komt na 13 jaar met de nieuwe single Zie jij het ook. Een nummer waarin het contact tussen mensen wordt beschreven in een wereld die steeds meer lijkt te draaien om het individu.

Zanger en gitarist Joris over Zie jij het ook

”De afgelopen jaren ben ik achter de schermen druk bezig geweest met het maken van nieuwe muziek. Gewoon omdat ik er weer zin in had; omdat de drang om iets te creëren te groot was. In de nummers die ik schrijf, probeer ik bijzondere momenten vast te leggen. Zoals je foto’s maakt van gebeurtenissen die er echt toe doen, waardoor ze niet langzaam verdwijnen. Momenten met familie, vrienden, de mensen om je heen en al het wonderlijke dat het leven je brengt.” 

“Ik probeer het alledaagse en het ongrijpbare te vangen in muziek en er woorden bij te vinden. Kleine en grote verhalen die kleur geven aan de dag en die het waard zijn om verteld te worden. Hoe mooi is het als mensen iets van zichzelf of van anderen in onze muziek herkennen en daar iets mee kunnen. Als de luisteraar een eigen verhaal vindt in een nummer is dat misschien wel het meest bijzondere moment. Ik hoop dat zij in Zie jij het ook iets zien dat ik nog niet gezien heb. We gaan het zien! Het komende jaar gaat er meer muziek van Abel komen en gaat de band ook weer optreden.”

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media