Terug
Spitzenles

Spitzenles

Word een topper op spitzen! Extra lessen voor leerlingen van Klassiek ballet selectiegroep 12-17 jaar.
Proefles aanvragen
12-17 jaar 30 lessen
Spitzenles

Spitzenles

Word een topper op spitzen! Extra lessen voor leerlingen van Klassiek ballet selectiegroep 12-17 jaar.
Proefles aanvragen
12-17 jaar 30 lessen

Op spitzen dansen is misschien wel het moeilijkste wat er is. Een goede techniek is hierbij erg belangrijk. Je wilt immers geen blessures. Niet gek dus dat C. een cursus aanbiedt die helemaal gericht is op de spitzentechniek. Wil jij beter worden in het dansen op spitzen? Dan is dit dé cursus voor jou. Maar let op, de lessen zijn fysiek zwaar.

Toelating in overleg met de docent en na fysieke keuring.

Deze cursus is onderdeel van De Balletschool Haarlemmermeer
De Balletschool Haarlemmermeer van C. is één van de weinige dansscholen waar de balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding. Dat is van enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen. En daar zijn we dus ook heel trots op.

Meisjes dragen een zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Wil je een rokje of vestje dragen? Overleg dan even met je docent. Lange haren steek je op tijdens de les.
Jongens dragen een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code CPUNT10.

Docent(en): Laura Wissing

13 september 2023 tot 22 mei 2024

woensdag
18.15 - 18.30
C. Hoofddorp  
Jonger dan 21 jaar (12 tot 17 jaar)

€ 94,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media