Terug
Klassiek ballet 7-11 jaar - (selectie)

Klassiek ballet 7-11 jaar - (selectie)

Zoek jij die extra uitdaging in je balletlessen? Trek je balletschoenen maar vast aan, we gaan beginnen.
7-11 jaar 30 lessen
Klassiek ballet 7-11 jaar - (selectie)

Klassiek ballet 7-11 jaar - (selectie)

Zoek jij die extra uitdaging in je balletlessen? Trek je balletschoenen maar vast aan, we gaan beginnen.
7-11 jaar 30 lessen

Wil je van je hobby je beroep maken? En een echte danser of danseres worden? Dan zul je auditie moeten doen voor een dansacademie. Dat is best spannend, maar als je in onze selectiegroep hebt gezeten, ben je hierop voorbereid. Vind jij ballet gewoon fantastisch als hobby? En wil je graag alles leren wat er te leren valt? Ook dan ben je van harte welkom.

De selectiegroep is er speciaal voor leerlingen die getalenteerd en gemotiveerd zijn. Om toegelaten te worden tot de selectiegroep moet je auditie doen. Je docent kan je hier meer over vertellen. 

Deze cursus is onderdeel van De Balletschool Haarlemmermeer
De Balletschool Haarlemmermeer van Cpunt is één van de weinige dansscholen waar de balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding. Dat is van enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen. En daar zijn we dus ook heel trots op.

Meisjes dragen een zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Wil je een rokje of vestje dragen? Overleg dan even met je docent. Lange haren steek je op tijdens de les.
Jongens dragen een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code CPUNT10.

Docent(en): Laura Wissing

15 september 2023 tot 24 mei 2024

vrijdag
15.45 - 17.00
C. Nieuw-Vennep
Jonger dan 21 jaar (7 tot 11 jaar)

€ 366,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media