Terug
Klassiek ballet 8-12 jaar

Klassiek ballet 8-12 jaar

Droom jij ervan om een echte ballerina te worden? Dit is je kans!
Proefles aanvragen
8-12 jaar 30 lessen
Klassiek ballet 8-12 jaar

Klassiek ballet 8-12 jaar

Droom jij ervan om een echte ballerina te worden? Dit is je kans!
Proefles aanvragen
8-12 jaar 30 lessen

Klassiek ballet is de basis van vrijwel alle dansstijlen. In de balletlessen leer je de techniek van deze prachtige dansstijl. Ballet bestaat uit veel verschillende passen en bewegingen. Dat vraagt om kracht, souplesse en precisie. Daar moet je op oefenen. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze passen bij de vaardigheden en de beleving van kinderen. Stapsgewijs nemen we je verder mee in de wereld van ballet. En werk je aan een mooie houding en een sterk, lenig lichaam. 

Deze cursus is onderdeel van De Balletschool Haarlemmermeer
De Balletschool Haarlemmermeer van C. is één van de weinige dansscholen waar de balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding. Dat is van enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen. En daar zijn we dus ook heel trots op.

Meisjes dragen een zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Wil je een rokje of vestje dragen? Overleg dan even met je docent. Je lange haren steek je op tijdens de les.
Jongens dragen een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code CPUNT10. 

Docent(en): Laura Wissing

13 september 2023 tot 22 mei 2024

woensdag
16.00 - 17.00
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (8 tot 12 jaar)

€ 327,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media