Terug
Musical voorselectie 12-14 jaar

Musical voorselectie 12-14 jaar

Wil je de beste ontwikkeling van je basisvaardigheden in de vakken dans, zang en theater? Doe mee!
Proefles aanvragen
12-14 jaar 30 lessen

Ben je supergemotiveerd? Wil jij de beste ontwikkeling van je vaardigheden in de vakken dans, zang en theater? Sta je te trappelen om iets nieuws te leren? Dan heten we je van harte welkom in de Musical voorselectieklas 12-14 jaar. In deze lessen richten we ons op je individuele ontwikkeling en op de stappen die jij nodig hebt om weer verder te groeien. Wat we van je verwachten is dat je altijd aanwezig bent in de lessen en dat je je huiswerk en al onze adviezen serieus neemt. Deze klas is een goede voorbereiding op onze Musicalproductiegroep.

Deze cursus is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer.

Tijdens de lessen draag je een effen zwarte legging of joggingbroek, zwart hemdje, T-shirt of balletpakje met brede bandje en zwarte sokken. Zorg ervoor dat er geen opdruk op je kleding staat en dat de kleding aansluitend is. Als je dansschoenen nodig hebt, dan hoor je dit via de dansdocent.

Naast je kleding heb je een multomap nodig om het lesmateriaal in te bewaren.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code CPUNT10.

Docent(en): Aniek Mommers

9 september 2023 tot 1 juni 2024

zaterdag
09.30 - 12.30
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (12 tot 14 jaar)

€ 542,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media