Terug
Musical 14+

Musical 14+

Waarom zou je kiezen tussen toneelspelen, zingen en dansen? In een musical doe je het allemaal tegelijk.
Proefles aanvragen
14-18 jaar 30 lessen
Musical 14+

Musical 14+

Waarom zou je kiezen tussen toneelspelen, zingen en dansen? In een musical doe je het allemaal tegelijk.
Proefles aanvragen
14-18 jaar 30 lessen

In onze musicallessen maak je kennis met alle kunstdisciplines van de musical. Je krijgt twee uur les in theater, dans en zang. In die tijd werken we aan de basistechnieken die je nodig hebt in het musicalvak. Hoe blijf je verstaanbaar als je zingt en danst tegelijk? Hoe maak je een goede scène van een tekst? En hoe werkt dat als je improviseert? Als je voldoende ervaring hebt, dan kun je auditie doen voor de Musicalproductiegroep. Misschien word je wel gescout voor de talentenklas. Naast de lessen bezoeken we met elkaar een theatervoorstelling en krijg je een masterclass van een echte ster. 

Deze cursus is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer. Aan het einde van de cursus sluiten we feestelijk af met een korte voorstelling.

Tijdens de lessen draag je een effen zwarte legging of joggingbroek, zwart hemdje, T-shirt of balletpakje met brede bandje en zwarte sokken. Zorg ervoor dat er geen opdruk op je kleding staat en dat de kleding aansluitend is. Als je dansschoenen nodig hebt, dan hoor je dit via de dansdocent.

Naast je kleding heb je een multomap nodig om het lesmateriaal in te bewaren.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code CPUNT10 .

12 september 2023 tot 28 mei 2024

dinsdag
17.00 - 19.00
C. Nieuw-Vennep
Jonger dan 21 jaar (14 tot 18 jaar)

€ 450,00

Inschrijven

14 september 2023 tot 6 juni 2024

donderdag
18.45 - 20.45
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (14 tot 18 jaar)

€ 450,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media