Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

Musical- en theaterlessen voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen

Bekijk al onze musical- en theatercursussen

Passende programma's met duidelijke leerlijnen

Voor iedereen van 6 tot 25 jaar hebben we een passend programma binnen een duidelijke leerlijn. Per leeftijdscategorie werken we in de lessen theater en musical met leerdoelen op het gebied van samenspel, improvisatie, teksttoneel en ontwikkeling van de eigen stem. In de musicallessen werk je bovendien aan samenzang en stemexpressie. Daarnaast werk je aan ritme, beweging en techniek. 

Voorbereidende lessen voor kleintjes

Voor kinderen van 6, 7 en 8 jaar die beginnen op Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer bieden we voorbereidende musical- en theatercursussen. In deze cursussen wordt ontdekt wat het theater- of musicalvak precies inhoudt. Dankzij de duidelijke opbouw in leerlijnen kun je als kind instromen en je talent steeds verder ontwikkelen.

Bekijk de cursussen voor kleintjes
Voorbereidende lessen voor kleintjes

Productieklassen voor gevorderden

Meer gevorderde leerlingen kunnen auditie doen voor de musical- of theaterproductiegroep. Deze productieklassen werken een jaar lang aan een bijna professionele voorstelling die aan het einde van het seizoen wordt opgevoerd in het theater van C. Houd de website in de gaten voor wanneer je auditie kan doen. 

Voor de meest getalenteerde leerlingen zijn er talentenklassen. Deze klassen zijn alleen toegankelijk op uitnodiging van onze docenten. In de talentenklas staat het individuele leertraject centraal.

Productieklassen voor gevorderden

Musicals van de JTS productiegroep

Talent naar de Top

Jeugdtheaterschoolleerlingen die van plan zijn om in een volgend schooljaar toelatingsexamen voor een vakopleiding te doen, kunnen auditie doen voor het programma ‘Talent naar de Top’.

Vanuit Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer stromen leerlingen jaarlijks door naar MBO, HBO en vooropleidingen kunstvakonderwijs. Het programma van de JTS wordt in samenwerking met diverse beroepsopleidingen aangepast, zodat de afstand tot beroepsopleidingen en audities kleiner wordt.

Meer over Talent naar de Top
Talent naar de Top

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media