Terug
Musical voorselectie 9-11 jaar

Musical voorselectie 9-11 jaar

Kom je zang-, dans- en acteertalent verder ontwikkelen. Onze spotlights zijn gericht op jou!
Proefles aanvragen
16-25 jaar, 9-11 jaar 30 lessen

Heb jij een echt musical-hart? Ben je gemotiveerd? En sta je te trappelen om iets nieuws te leren? Nou, dan zijn deze lessen echt iets voor jou! In de musical voor-selectie 9-11 jaar ontwikkel je je verder op het gebied van dans, zang en theater. In deze klas richten wij ons op jouw individuele ontwikkeling. En we kijken welke stappen je nodig hebt om weer verder door te groeien. Wat we van je verwachten is dat je altijd aanwezig bent in de lessen en dat je je huiswerk en al onze adviezen heel serieus neemt. Deze klas is een goede voorbereiding op onze Musicalproductiegroep.

Deze cursus is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer. Aan het einde van de cursus sluiten we feestelijk af met een korte voorstelling.

Tijdens de lessen draag je een effen zwarte legging of joggingbroek, zwart hemdje, T-shirt of balletpakje met brede bandje en zwarte sokken. Zorg ervoor dat er geen opdruk op je kleding staat en dat de kleding aansluitend is. Als je dansschoenen nodig hebt, dan hoor je dit via de dansdocent.

Naast je kleding heb je een multomap nodig om het lesmateriaal in te bewaren .

Docent(en): Manon Piket

9 september 2023 tot 1 juni 2024

zaterdag
09.30 - 12.30
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (9 tot 20 jaar)

€ 542,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Docenten

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media