Terug
Tieneratelier

Tieneratelier

Zoek jij een coole plek om lekker creatief te zijn? Dan is het Tieneratelier echt iets voor jou!
Proefles aanvragen
9-12 jaar 30 lessen
Tieneratelier

Tieneratelier

Zoek jij een coole plek om lekker creatief te zijn? Dan is het Tieneratelier echt iets voor jou!
Proefles aanvragen
9-12 jaar 30 lessen

In het atelier kun je zelfstandig aan je creaties werken. De docent helpt je natuurlijk als je vragen hebt, maar je leert ook veel van de andere kunstenaars. Misschien brengen zij je wel op heel goede ideeën.

In het atelier zijn allerlei materialen aanwezig. Je kunt aan de slag met potlood, houtskool, olie en pastelkrijt en allerlei soorten verf. Soms kan je ook boetseren, pottenbakken of samen een kunstwerk in elkaar zetten van bestaande spullen. We werken vanuit verschillende invalshoeken, waarbij zowel kunstgeschiedenis als actuele gebeurtenissen een bron van inspiratie zijn.

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, iedereen is welkom bij deze cursus. De materialen voor deze cursus zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Docent(en): Glendys Hoepelman

9 september 2023 tot 25 mei 2024

zaterdag
13.00 - 15.00
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (9 tot 12 jaar)

€ 408,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media