Terug
The Groovy Bunch

The Groovy Bunch

Deze 'bunch' is de gezelligste band voor jonge musici
Proefles aanvragen
15-18 jaar 35 lessen

The Groovy Bunch is een band van jongeren van tussen de 15 en 18 jaar. Het repertoire dat zij spelen loopt van pop tot jazzmuziek. Deze 'bunch' richt zich op mooi en precies samenspelen vanuit een groot speelplezier. Het is ook een band waar de eerste stappen op het pad van improviseren gezet kunnen worden. Spannend, maar vooral superleuk!

De band heeft een uitgebreid repertoire dat met succes bij optredens wordt uitgevoerd.

We zoeken nog cursisten voor gitaar, zang en blazers. Meld je snel aan.

Als je muziekles volgt, dan loopt je inschrijving automatisch door in het volgende seizoen en hoef je niet opnieuw in te schrijven. Mocht je niet door willen met de muzieklessen aankomend seizoen, dan kun je dat voor 1 juli schriftelijk aan ons kenbaar maken. 

Docent(en): Pytrik Rot

13 september 2023 tot 19 juni 2024

woensdag
18.00 - 19.00
C. Hoofddorp  
Jonger dan 21 jaar (15 tot 18 jaar)

€ 189,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Docenten

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media