Terug
Small Band Haarlemmermeer

Small Band Haarlemmermeer

Wil je je wat meer verdiepen in jazzmuziek? Dan is deze allround jazzband voor volwassenen een prima opstap.
Proefles aanvragen
15-99 jaar 35 lessen

De Small Band Haarlemmermeer is een jazzcursus voor volwassenen. De nadruk in het repertoire ligt op mainstream jazz en de jazzmuziek van de West Coast. Maar natuurlijk leer je niet alleen de jazzmuziek beter kennen. Door samen te spelen, leer je in korte tijd ook je instrument beter onder de knie te krijgen. En heb je ook een gezellige tijd met andere muzikanten.

Als je muziekles volgt, dan loopt je inschrijving automatisch door in het volgende seizoen en hoef je niet opnieuw in te schrijven. Mocht je niet door willen met de muzieklessen aankomend seizoen, dan kun je dat voor 1 juli schriftelijk aan ons kenbaar maken.

Docent(en): Egmond de Bruijne

12 september 2023 tot 25 juni 2024

dinsdag
19.15 - 20.45
C. Hoofddorp  
Deze cursus is erg populair. Dus schrijf je snel in!
Jonger dan 21 jaar (15 tot 20 jaar)

€ 403,00

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 487,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media