Terug
Popkoor Sing and Swing

Popkoor Sing and Swing

Wij zijn het gezelligste popkoor van Nieuw-Vennep. Is zingen en swingen ook jouw ding? Dan ontmoeten we je graag!
Proefles aanvragen
18-99 jaar 35 lessen

Wij zijn het gezelligste popkoor van Nieuw-Vennep. Is zingen en swingen ook jouw ding? Dan ontmoeten we je graag!

Bij popkoor Sing and Swing maakt het allemaal niet zo uit. Dame of heer, oud of jong, hoge stem of juist laag, beginner of al wat meer gevorderd. Iedereen is bij ons welkom. Als je maar van zingen houdt en een beetje kunt swingen natuurlijk.

Ons repertoire bestaat uit bewerkingen van popliederen. Dat betekent niet dat het altijd de songs zijn die nu in de Top 40 staan. Wij vinden het ook leuk om ons vast te bijten in iets moois uit de 90’s of een echte gouwe ouwe.

Tijdens de repetities werken we met veel plezier aan de muziek. En daarnaast is er ook aandacht voor de presentatie. Het oog wil ook wat, nietwaar?

Heb je zin om mee te komen zingen? Kom dan gezellig een keertje langs tijdens een repetitie. Op woensdagavond zijn we te vinden bij C. Nieuw-Vennep.

Als je muziekles volgt, dan loopt je inschrijving automatisch door in het volgende seizoen en hoef je niet opnieuw in te schrijven. Mocht je niet door willen met de muzieklessen aankomend seizoen, dan kun je dat voor 1 juli schriftelijk aan ons kenbaar maken.

Docent(en): Anne Julie Friisholm Ottosen

13 september 2023 tot 26 juni 2024

woensdag
20.30 - 22.00
C. Nieuw-Vennep  
Jonger dan 21 jaar (18 tot 20 jaar)

€ 233,50

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 282,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media