Terug
Popkoor Pier Sing

Popkoor Pier Sing

Wij zijn een gezellig popkoor en altijd op zoek naar nieuwe zangtalenten! Sluit je aan?
Proefles aanvragen
18-99 jaar 35 lessen

Ben je een beginnende zanger? Of ben je juist al wat verder gevorderd? Voor ons maakt het helemaal niet uit. Bij popkoor Pier Sing van je van harte welkom, wat je zangstem ook is. Zoals onze naam al doet vermoeden zingen we popmuziek. Dat kunnen moderne stukken zijn van bijvoorbeeld Rianna of Adele. Maar we zingen ook liederen van Sting, Sam Cooke of Queen. Meer de klassiekertjes van de popmuziek dus. Je kunt wel zeggen dat ons repertoire een mooie bonte mix is.

Bij Pier Sing werken we natuurlijk aan de muziek, maar we besteden tijdens onze repetities ook aandacht aan de presentatie.

Wil je een keertje mee komen zingen? Je bent op maandagen van harte welkom bij C. Hoofddorp. Tot ziens?!

Docent(en): Anne Julie Friisholm Ottosen

5 september 2022 tot 10 juli 2023

maandag
20:15 - 22:15
C. Hoofddorp  
Jonger dan 21 jaar
€ 298,50
21 jaar of ouder
€ 361,50

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media