Terug
Musical selectieklas II

Musical selectieklas II

Een selectiegroep voor getalenteerde jongeren.
13-18 jaar 30 lessen
Musical selectieklas II

Musical selectieklas II

Een selectiegroep voor getalenteerde jongeren.
13-18 jaar 30 lessen

Voor deze klas moet je uitgenodigd worden door de docenten van Cpunt, het is daarom niet mogelijk om voor deze cursus een proefles te volgen. In de selectieklas wordt op een professionele manier gewerkt aan de verdere ontwikkeling van jouw talent. Er is specifieke aandacht voor elke leerling. Je studeert een monoloog in, leert een solonummer zingen en je doet meerstemmige groepsnummers met choreografie. Naast de musicalles krijg je één keer in de week zangles. 

Wat is het verschil tussen de Musicalproductie en de Musical selectieklas?
In de Musicalproductieklas zijn we gefocust op een eindvoorstelling als eindresultaat. In de selectieklas staat je individuele ontwikkeling centraal. Uiteraard heeft deze klas ook presentatiemomenten.

Leerlingen uit de Musicalproductie die ook tot de talentenklas zijn toegelaten krijgen de Musicalproductie gratis.

Deze cursus is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer. Je geeft meerdere presentaties per jaar, bezoekt met elkaar een theatervoorstelling en krijgt een masterclass van een echte ster. Alle docenten van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer hebben een kunstvakopleiding afgerond en hebben zelf in het theater gestaan of treden nog steeds op. De cursus wordt feestelijk afgesloten met een korte voorstelling in één van de theaterzalen van Cpunt tijdens ons JTSfestival. 

Kleding: effen zwarte legging/joggingbroek, zwart hemdje of balletpakje met brede bandjes, of zwart T-shirt, zwarte sokken. Alles zonder opdruk. Liefst aansluitend model. Mochten er dansschoenen nodig zijn dan hoor je dit via de dansdocent. 

Alle leerlingen hebben voor hun les een multomap nodig om lesmateriaal in te bewaren.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code CPUNT10.

14 september 2023 tot 6 juni 2024

donderdag
18.45 - 20.45
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (13 tot 18 jaar)

€ 900,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media