Ontdek het theater van C.

Ontdek het theater van C.

Hét theater van Hoofddorp

Ontspan, ontmoet en verrijk jezelf!
Bekijk al onze voorstellingen

We zijn trots op het programma dat voor je klaarstaat.

Grote cabaretnamen als Veldhuis & Kemper, Daniël Arends, Claudia de Breij, Richard Groenendijk en Lenette van Dongen komen naar C. Je kunt ook de eerste zijn die een aanstormend cabarettalent zoals Remy Evers, Valentina Toth of Andries Tunru ontdekt. 

Toneel, dans, musical, theatercolleges, klassieke muziek, kindervoorstellingen; alle genres zijn weer vertegenwoordigd. Prima ballerina Igone de Jongh danst haar nieuwste, Scapino Ballet Rotterdam is van de partij, maar ook Club Guy & Roni met spectaculaire hedendaagse dans. 
Sanne Wallis de Vries speelt Who’s afraid of Virginia Woolf, Ilse Warringa een Ongeplukte Zuster en Julika Marijn laat de vrouw aan het woord die de schaduwkant van Rembrandt aan den lijve ondervond in de voorstelling In de schaduw van Rembrandt. Een klein tipje van de toneelsluier opgelicht. 
Voor de allerkleinsten is er natuurlijk weer Het Peuterfestival, deze keer is het thema Thuis! Maar er is natuurlijk nog veel meer voor kinderen van alle leeftijden.

Tot ons plezier staan er veel concerten op de agenda voor zowel het poppodium als in het theater. Van swingende tributes tot intieme singersongwriters.

Voor de mensen die liever overdag naar het theater gaan zijn er regelmatig voorstellingen op dinsdag- en zondagmiddag geboekt. Er komen interessante lezingen en er zijn twee literaire diners met Tom Lanoye en Philip Huff. Tijdens een bijzondere avond worden heerlijk eten en goede literatuur gecombineerd. Een unieke ervaring!

Het is allemaal te veel om op te noemen, dus we hopen dat jullie genieten van het doorlezen van onze eerste C. Uit seizoensbrochure. Met leuke interviews en heel veel fijne voorstellingen en shows.

Ga naar onze agenda en plan je complete avondje UIT.

Tot eind augustus rekenen wij geen transactiekosten bij voorstellingen in het nieuwe seizoen, dus pak je korting!

Filmhuis

Kom genieten van kwaliteitsfilms in ons Filmhuis in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Ons filmprogramma bestaat uit films met een artistieke of culturele waarde, films die in het commerciële circuit onderbelicht blijven, films die prijzen hebben gewonnen, maar ook een kaskraker ontbreekt niet. 

Bekijk de filmagenda
Filmhuis

Ontdek en beleef C.

Benieuwd naar wat C. nog meer te bieden heeft? Ontdek ook ons poppodium met de tofste concerten, clubavonden en dancefeesten. Naast uitgaan kun je bij C. terecht voor diverse cursussen op het gebied van kunst, toneel en muziek. C. heeft ook een bibliotheek met zes vestigingen door heel Haarlemmermeer en een galerie. En voor de liefhebber van architectuur is er het Podium voor Architectuur.

Vandaag bij C.

Vandaag
20.30
The 70's Unplugged Pop/Rock
Morgen
09.30
C. Open huis tijdens Venneper Festival

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media