Ticketinformatie

Prijzen

Transactiekosten: 

  • Bij de kassa: gratis
  • Telefonisch reserveren en ophalen bij de kassa: € 2,00
  • Via de website bestellen: €1,00 per ticket met een max. van €2,00 per bestelling

Transactiekosten voor tickets via Ticketmaster: Indien wij kaarten via Ticketmaster aanbieden kunnen de service- en transactiekosten verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.

Betaalopties

Wij zijn cashless. Je kunt betalen met iDEAL, creditcard, Podium Cadeaukaart of een C. tegoedbon, telefonisch of via de website.

Online. Als je online tickets bestelt duurt het doorgaans enkele minuten voordat de tickets in je mailbox zitten. Check ook je spambox.

Podium Cadeaukaart. Het is mogelijk om zowel online als aan de deur met de Podium Cadeaukaart te betalen (m.u.v. concerten die in de verkoop zijn bij Ticketmaster).

Cultureel Jongeren Pas. Ben je in het bezit van een CJP en heb je voor de CJP-prijs tickets gekocht? Neem deze mee bij aanvang van de voorstelling of show. Bij het scannen van de kaartjes wordt er om deze pas gevraagd ter controle.

Annuleren

Annuleren van tickets 

Heb je tickets maar ben je helaas verhinderd? Dan kun je tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling bij de kassa of telefonisch gebruikmaken van onze annuleringsregeling. Je krijgt een C. tegoedbon exclusief €2,50 per ticket annuleringskosten en eventuele betaalde reserverings-/transactiekosten. Mocht een voorstelling/show door ons zijn geannuleerd, dan krijg je de gemaakte kosten zo spoedig mogelijk op je bankrekening teruggestort.

Algemene voorwaarden

Lees hier onze Algemene voorwaarden Ticketverkoop & Evenementen.

C. behoudt zich het recht voor om de voorstellingen en prijzen vermeld in seizoensbrochures of op de website te wijzigen.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media