Help mee achter de schermen als vrijwilliger

Stagehand

Stagehands helpen bij het op- en afbouwen van het podium, tijdens de soundcheck met de bands en ze zijn ondersteunend aan onze licht- en geluidstechnici. Ben je technisch aangelegd en wil je meer leren op dit gebied? Dan is de rol als stagehand echt iets voor jou!

Backstage Manager

Als Backstage Manager ben jij het aanspreekpunt voor de artiest achter de schermen. Je verzorgt de kleedkamers, het diner en bovendien zorg jij dat de artiest op tijd op het ons podium verschijnt. Ben jij een echte regelaar en goed in communiceren en wil je leren hoe een podium werkt? Meld je dan bij ons aan.

20236

Nachtvrijwilliger

Als Nachtvrijwilliger werk je tijdens nachtproducties na middernacht voor een kleine vergoeding. Ben jij een liefhebber van de nacht, sta jij stevig in je schoenen én wil je graag werkervaring opdoen? Word dan nachtvrijwilliger.

Promotor

Als Promotor zorg je ervoor dat Cpunt zichtbaar is. Online via social media en offline op straat in de omgeving. Ben je goed in social media, maak je de beste content en wil je graag leren over promotie? Kom ons dan ondersteunen als promotor. 

Host

De Hosts zijn het gezicht voor ons publiek. Door kaarten te verkopen, kaarten te scannen, jassen aan te nemen en de weg te wijzen ziet ons publiek jou als eerste. Ben jij graag in contact met mensen, ben je behulpzaam, gastvrij en wil je graag in een team werken? Wacht niet langer en word onze host!

Neem contact op

Maak onze musicalproducties mede mogelijk

Meerdere keren per jaar geeft Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer een spetterende musical in het theater van Cpunt. Om dit mogelijk te maken hebben wij de hulp van onze vrijwilligers nodig. 

Je kunt aan de slag als decorbouwer, werken aan mooie kostuums in ons kostuumteam of de regisseur helpen als productieassistent. 

29859

Decorbouwer 

Als decorbouwer ben je onderdeel van het decorteam van een van onze grote musicalproducties van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer. Samen met het team en de regisseur bespreek je wat nodig is voor de productie en bouw je wekelijks aan het decor, welke je na afloop ziet schitteren op het tonaal.

Kostuummaker 

Als kostuummaker maak je samen met het kostuumteam de meest prachtige kostuums voor de musicalproducties of de musicalklassen. Afhankelijk van jouw voorkeur ga je aan de slag met een ‘special’, zoals het kostuum van de kleine zeemeermin, of zorg je ervoor dat alle schoolkinderen van Mathilda een prachtig uniform hebben.

Musical Productieassistent 

De productieassistent is de rechterhand van de regisseur. Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt en helpt de regisseur waar nodig. Samen zorgen jullie voor het ontstaan van een prachtige voorstelling. 

Vragen of interesse?

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden al jouw vragen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ook is het mogelijk om een keer met ons mee te lopen. Dan weet je zeker of het werk iets voor jou is. 

Neem contact op

Of bekijk al onze vrijwilligersrollen

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media