Word gastprogrammeur voor het poppodium

Lijkt het je te gek om mee te denken over ons programma voor het poppodium? En heb je ideeën voor een toekomstig programma? Meld je dan bij ons aan als gastprogrammeur! 

Bij C. werken we graag samen. Daarom betrekken we geregeld enthousiaste muziekliefhebbers bij de samenstelling van ons programma. 

Als gastprogrammeur doe je meer dan alleen een programma opzetten. Je krijgt namelijk de kans om binnen jouw genre een community op te bouwen. Jij wordt het gezicht van jouw concept binnen C. Je bent dan ook vaak actief als promotor binnen je netwerk.  

34637

Meld je aan!

Heb jij specifieke kennis van een genre, wil jij jouw professionele kennis aanbieden, je netwerk uitbreiden of wil je helpen bij het programmeren en/of promoten van evenementen? Stuur dan een mail met jouw motivatie via onderstaande knop.

Wij selecteren gastprogrammeurs op basis van kennis van een genre en vragen vervolgens om:

  • feedback op het huidige programma;
  • ideeën voor toekomstig programma;
  • en aanvullende ideeën m.b.t. promotie van deze programma’s.


Na ontvangst van jouw motivatie nemen wij contact met je op. 

Voor vragen en meer informatie kun je contact met ons opnemen via programma@cpunt.nl of bel naar 023-5623310.
 

Aanmelden

Even voorstellen

Een aantal van onze gastprogrammeurs stellen zich alvast aan je voor:

Axe Hessel

''Mij vind je iedere maand als host op de 'Music Jam Jamsessie' in het café van C.. Ooit begonnen met de toezegging dat ik het wel een paar maandjes wilde doen. Inmiddels zijn we jaren verder. Ik werk ook als docent bij C.. Aan de slag gaan met aanstormend talent van alle leeftijden is wel een beetje mijn ding. Naast de ‘Music Jam' zijn er al allerlei te gekke (educatieve) projecten voorbijgekomen in C. waaraan ik mocht bijdragen.''

Axe Hessel

Steven Leijen

''Iedere maand zit ik achter het drumstel in het café van C. om de ‘Music Jam Jamsessie’ te begeleiden. Een geweldige samenkomst van regionaal en nationaal muziektalent dat op alle mogelijke niveaus samen geïmproviseerde muziek maakt. Daarnaast design ik af en toe ook nog wel eens een poster of iets dergelijks!''

Steven Leijen

Linda Marcus

"Ik ben begonnen als stagiair bij het poppodium van C. (toen nog poppodium Duycker) en ben blijven hangen als barmedewerker en programmeur voor het café. Hiervoor benader ik artiesten voor de singer-songwriter avonden 'Café Live'. Ook organiseer ik regelmatig optredens in de zalen zoals 'Wipe Out' en mijn eigen evenement ‘KNUS’. Mijn netwerk is door dit werk gigantisch gegroeid en ik blijf een hoop leren!"

Linda Marcus

Of bekijk al onze vrijwilligersrollen

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media