Het Compositieproject

Til jouw muziekstuk naar een hoger plan

Maak jij je eigen muziek? Ben jij tussen de 12 en 21 jaar oud en woon je in Haarlemmermeer? Doe dan mee met het Compositieproject!

Samen met één van onze arrangeurs werk je jouw compositie uit tot een volwaardig muziekstuk. Dan volgt een opnamesessie in onze geluidsstudio en de live uitvoering tijdens het afsluitende concert op zaterdag 18 november op Stage 1 van het poppodium van C.

Til jouw muziekstuk naar een hoger plan

Hoe het werkt

Behoort jouw compositie tot de geselecteerde stukken? Dan ga je in de periode tussen de meivakantie en de zomervakantie aan de slag met het zogeheten arrangement. Tijdens een aantal workshops krijg je nieuwe tools aangereikt om jouw muziekstuk naar een hoger plan te tillen, waarna je dit met één van onze arrangeurs verder zal uitwerken. Na de zomervakantie wordt dit door ons muzikantenteam opgenomen in de geluidstudio. Tenslotte worden alle composities live gepresenteerd in het poppodium van C. – gelijktijdig met de digitale release van de studio-opnames. Uiteraard heb jij bij zowel de opnames als het concert een belangrijke rol.

Misschien bestaat jouw muziekstuk uit een verzameling ideeën die uitgewerkt moeten worden. Of heb je al een compositie staan met een kop en een staart en ook al nagedacht over de bezetting. Maak je alles in software als Garageband of Logic. Of schrijf je het op met pen en papier. Het belangrijkste is dat je een duidelijk beeld voor ogen hebt waar het volgens jou heen zou moeten gaan. En dat je bereid bent om daar, met onze begeleiding, zelf mee aan de slag te gaan.

Meedoen?

De inschrijfperiode voor het Compositieproject 2023 is gesloten. Inschrijven voor het Compositieproject 2024 kan in het voorjaar van 2024, houd onze website in de gaten voor de data.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media