Geluidsopname maken

Je eigen muziek opnemen in een professionele geluidsstudio? Dat kan bij Cpunt! 

Bij ons werk je snel en relaxed. Onze technicus neemt alle opnamezorgen op zich, zodat jij je kunt richten op je muziek. Elk band- of ensembelid krijgt tijdens de opnames een eigen console waarop een persoonlijke mix te maken is. We zijn razendsnel in het maken van edits en het regelen van overdubs.

In een aangename werksfeer en voor een aantrekkelijke prijs maak je een kwalitatief hoog product. Voor Haarlemmermeerse amateurbands en amateurgezelschappen geldt een speciaal 'cultureel tarief'.

Geluidsopname aanvragen
21645

Over de studio

De opnamestudio van Cpunt bestaat uit twee gekoppelde opnameruimtes en een control room. De totale oppervlakte is 110m2, voldoende ruimte voor elke mogelijke bezetting.

De studio is zowel doordeweeks als in het weekend te boeken.
 

Gear

Naast een waanzinnig microfoonpark staan er veel amps en instrumenten voor je klaar. We werken met de nieuwste Pro Tools en een compleet pakket plug-ins voor editen en mixen. Dit alles is inbegrepen in de prijs. Op de apparatuurlijst vind je alle aanwezige apparatuur.

Video-functionaliteit

Naast de uitgebreide mogelijkheden voor geluid beschikt de studio ook over mobiele verlichting en een groot greenscreen voor het faciliteren van beeldopnames, al dan niet ter ondersteuning van de muziekproductie. Op aanvraag leveren wij camera's en toebehoren. 

Tarieven

De prijzen zijn all-in (studio, instrumentarium en technicus). Er geldt geen minimumaantal uren per boeking of sessie.

Regulier uurtarief: € 69,50 (exclusief 21% btw)
Cultureel uurtarief*: € 57,00 (exclusief 21% btw)

*Het culturele tarief geldt voor amateurmusici en onderwijsinstellingen uit Haarlemmermeer.
 

Boekingen en meer informatie

Wil je graag een professionele audio-opname laten maken en een offerte op maat ontvangen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. 

Voor meer informatie of vragen over onze opnamestudio kun je mailen naar geluidsstudio@cpunt.nl of bel naar 023-5669565.

Aanvragen geluidsopname

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media