Terug
The Groove

The Groove

Wat krijg je als je popmuziek combineert met een groovy, jazzy sound? Precies! The Groove!
Proefles aanvragen
18-99 jaar 35 lessen

The Groove is de avontuurlijke pop-jazzband van Cpunt. Onze uitdaging? Wij spelen popmuziek met een jazzy ondertoon. En dat klinkt gaaf hoor! Als bandleden van The Groove stellen wij zelf het repertoire samen. Als wij eenmaal goede beat hebben ontdekt, komt voor ons de rest vanzelf. Dan genieten we van het samenspel.

Als je muziekles volgt, dan loopt je inschrijving automatisch door in het volgende seizoen en hoef je niet opnieuw in te schrijven. Mocht je niet door willen met de muzieklessen aankomend seizoen, dan kun je dat voor 1 juli schriftelijk aan ons kenbaar maken.

Docent(en): Niek van Wiggen

12 september 2023 tot 18 juni 2024

dinsdag
20.00 - 21.30
C. Hoofddorp
Helaas is er geen plek meer in deze cursus. Wanneer je je inschrijft word je op de wachtlijst geplaatst.
Jonger dan 21 jaar (18 tot 20 jaar)

€ 362,50

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 438,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media