Terug
Startersgroep piano 6-9 jaar

Startersgroep piano 6-9 jaar

Kom jongens, de les gaat beginnen. Nee, geen saaie les op school, maar de pianoles, waar we samen muziek gaan maken. Leuk!
Proefles aanvragen
6-9 jaar 35 lessen

Lijkt het jou leuk om piano te leren spelen? Maar doe je dat liever niet alleen? Geen nood. Bij C. kun je ook kiezen voor een startersgroep. Dat betekent dat je wekelijks een uur pianoles hebt samen met vijf andere kinderen van jouw leeftijd. In de les spelen jullie allemaal op een digitale piano. Spelenderwijs leer je noten lezen en tellen en daarnaast geven we je ook uitleg over muziektheorie en akkoorden. Uiteraard doen we ook muzikale spelletjes en quizjes, want het plezier staat voorop! Na elke les houden we een miniconcertje zodat je ouders kunnen horen wat je geleerd hebt.

Heb jij het gevoel dat er een echte pianist in jou schuilt? Dan ontmoeten we je graag in de startersgroep.

Het is natuurlijk het fijnst als je thuis een eigen instrument hebt zodat je kunt oefenen. Je docent adviseert je graag over het huren of aanschaffen van een piano.

Docent(en): Ronald Schollaart

5 september 2022 tot 26 juni 2023

maandag
16:00 - 17:00
C. Hoofddorp  
Deze cursus is zó leuk dat er geen plekken meer over zijn!
Jonger dan 21 jaar
€ 462,50

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media