Terug
Startersgroep piano 6-9 jaar

Startersgroep piano 6-9 jaar

Kom jongens, de les gaat beginnen. Nee, geen saaie les op school, maar de pianoles, waar we samen muziek gaan maken. Leuk!
6-9 jaar 35 lessen

Lijkt het jou leuk om piano te leren spelen? Maar doe je dat liever niet alleen? Geen nood. Bij Cpunt kun je ook kiezen voor een startersgroep. Dat betekent dat je wekelijks een uur pianoles hebt samen met vijf andere kinderen van jouw leeftijd. In de les spelen jullie allemaal op een digitale piano. Spelenderwijs leer je noten lezen en tellen en daarnaast geven we je ook uitleg over muziektheorie en akkoorden. Uiteraard doen we ook muzikale spelletjes en quizjes, want het plezier staat voorop! Na elke les houden we een miniconcertje zodat je ouders kunnen horen wat je geleerd hebt.

Heb jij het gevoel dat er een echte pianist in jou schuilt? Dan ontmoeten we je graag in de startersgroep.

Het is natuurlijk het fijnst als je thuis een eigen instrument hebt zodat je kunt oefenen. Je docent adviseert je graag over het huren of aanschaffen van een piano. Het is niet meer mogelijk om een proefles voor deze cursus te volgen.

Docent(en): Ronald Schollaart

11 september 2023 tot 1 juli 2024

maandag
17.00 - 18.00
C. Hoofddorp  
Helaas is er geen plek meer in deze cursus. Wanneer je je inschrijft word je op de wachtlijst geplaatst.
Jonger dan 21 jaar (6 tot 9 jaar)

€ 487,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media