Terug
Musical dansklas techniek

Musical dansklas techniek

Cursus voor iedere musicalliefhebber die zijn dansskills wil verbeteren. Doe jij ook mee?
9-21 jaar 15 lessen
Musical dansklas techniek

Musical dansklas techniek

Cursus voor iedere musicalliefhebber die zijn dansskills wil verbeteren. Doe jij ook mee?
9-21 jaar 15 lessen

Techniek is de basis van elke danstraining. Wil jij je passen verbeteren, strakke lijnen creëren en gevarieerde choreografieën beter uit kunnen voeren? Dat kan door te werken aan je techniek. In deze les ligt de focus op technische danspassen die worden gebruikt in onze andere danslessen en -stijlen en in de productiegroepen.

Elke les start met een warming-up om uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid te verbeteren. Daarna werken we aan technische stappen door de studio zoals pirouettes, battements, chasses en jetes. Iedere les dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen en je danspassen en technische vaardigheden te verbeteren.

Deze techniekles is ontzettend leuk en leerzaam, maar we werken ook snel en we zijn veeleisend. We verwachten dat je gemotiveerd bent, hard werkt en inzet toont. En dan zul je vol trots en voldoening zien hoe snel je vooruit bent gegaan.

Deze cursus is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer.

Tijdens de lessen draag je een effen zwarte legging of joggingbroek, zwart hemdje, T-shirt of balletpakje met brede bandje en zwarte sokken. Zorg ervoor dat er geen opdruk op je kleding staat en dat de kleding aansluitend is. Als je dansschoenen nodig hebt, dan hoor je dit via de dansdocent.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code CPUNT10.

Docent(en): Neil Dolan

9 september 2023 tot 9 maart 2024

zaterdag
12.30 - 13.30
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (9 tot 20 jaar)

€ 130,00

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 21 jaar)

€ 157,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Docenten

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media