Terug
Meerzingkoor Badhoevedorp

Meerzingkoor Badhoevedorp

Hou je van zingen? Zing dan mee, want bij het Meerzingkoor zijn nieuwe stemmen altijd welkom.
Proefles aanvragen
18-99 jaar 35 lessen
Meerzingkoor Badhoevedorp

Meerzingkoor Badhoevedorp

Hou je van zingen? Zing dan mee, want bij het Meerzingkoor zijn nieuwe stemmen altijd welkom.
Proefles aanvragen
18-99 jaar 35 lessen

Het Meerzingkoor is een gezellig koor dat iedere dinsdagavond repeteert in Badhoevedorp. Wat is er bijzonder aan het Meerzingkoor? Dat is dat we een heel divers repertoire hebben. We zingen zowel klassieke als lichte muziek. De ene keer in het Engels, dan in het Nederlands of een andere taal. De repetities worden geleid door een vaste pianist en dirigent. Wekelijks staan zij klaar om de repetities vol enthousiasme voor te gaan. En een paar keer per jaar organiseren we een optreden en is het resultaat van de repetities te bewonderen.

Binnen het Meezingkoor is altijd plek voor mensen van alle leeftijden en stemgroepen. Dus is je interesse gewekt? Kom dan vrijblijvend een keer met ons meezingen.

Het Meerzingkoor repeteert op dinsdagavond om 19.30 uur in de Karavanserai in Badhoevedorp. Je bent van harte welkom!

Als je muziekles volgt, dan loopt je inschrijving automatisch door in het volgende seizoen en hoef je niet opnieuw in te schrijven. Mocht je niet door willen met de muzieklessen aankomend seizoen, dan kun je dat voor 1 juli schriftelijk aan ons kenbaar maken.

Docent(en): Deborah de Liever

12 september 2023 tot 25 juni 2024

dinsdag
19.30 - 20.30
Karavanserai- Pelgrimskerk  
Jonger dan 21 jaar (18 tot 20 jaar)

€ 183,00

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 220,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media