Terug
Koor Zingen is leven Zwanenburg

Koor Zingen is leven Zwanenburg

Is zingen voor jou ook je lust en je leven? Dan is ons koor misschien wel echt iets voor jou.
Proefles aanvragen
21-99 jaar 30 lessen

Heb jij nog ruimte in je agenda op de maandagochtend? Geniet je ervan om te zingen? En hou je daarnaast ook van gezelligheid? Dan moet je bij koor Zingen is Leven zijn. Samen zingen is namelijk wat we het liefste doen.

Bij Zingen is Leven verwachten we niet dat je een doorgewinterde koorzanger bent. Ook beginnende zangers zijn van harte welkom in ons koor. Hebben we je interesse gewekt? Dan zouden we het leuk vinden om je te ontmoeten. We repeteren op maandagochtend in het Dorpshuis in Zwanenburg.

Als je muziekles volgt, dan loopt je inschrijving automatisch door in het volgende seizoen en hoef je niet opnieuw in te schrijven. Mocht je niet door willen met de muzieklessen aankomend seizoen, dan kun je dat voor 1 juli schriftelijk aan ons kenbaar maken.

Docent(en): Marianne Westerbaan

11 september 2023 tot 22 april 2024

maandag
10.30 - 11.30
Dorpshuis Zwanenburg Halfweg  
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 87,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media