Terug
Klarinetensemble Vier K

Klarinetensemble Vier K

Speel je al een tijdje klarinet? Dan is het misschien tijd om te ontdekken hoe leuk samenspelen is.
Proefles aanvragen
14-99 jaar 17 lessen

Bij C. hebben we een aantal kleine ensembles van vier of vijf klarinettisten. Dit zijn groepen die in een vaste bezetting samenspelen. Het klarinetkwartet Vier K is een klassieker bij C. Het bestaat al een flink aantal jaren en is niet meer weg te denken tussen de kamermuziekensembles van C. 

Ben je al een beetje gevorderd op de klarinet? En wil je ontdekken wat het betekent om met anderen samen te spelen? Overleg dan met je docent, want misschien is er wel een plekje vrij voor jou! 

Als je muziekles volgt, dan loopt je inschrijving automatisch door in het volgende seizoen en hoef je niet opnieuw in te schrijven. Mocht je niet door willen met de muzieklessen aankomend seizoen, dan kun je dat voor 1 juli schriftelijk aan ons kenbaar maken.

Docent(en): Marijke Admiraal

22 september 2023 tot 21 juni 2024

vrijdag
19.30 - 20.30
Dorpshuis Zwanenburg Halfweg  
Jonger dan 21 jaar (14 tot 20 jaar)

€ 294,00

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 355,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media