Terug
Fotografie basis

Fotografie basis

Leer je camera beter kennen en ontwikkel een scherpe blik. Zodat ook jij het perfecte plaatje kunt schieten!
Proefles aanvragen
18-99 jaar 8 lessen

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Dat weten we allemaal. Maar hoe zorg je voor dat perfecte beeld? Tijdens deze cursus ontdek je de beginselen van het fotograferen. Je leert je camera kennen en je gaat werken met diafragma, sluitertijden, lenzen, witbalans en ISO. Ook gaan we dieper in op zaken zoals compositie, kader, standpunt en licht.

We komen om de week bij elkaar, zodat je tijd hebt om thuis de opdrachten te oefenen en je foto’s af te drukken. Iedere les bespreken we de resultaten met elkaar. Om deel te nemen aan deze cursus heb je een spiegelreflexcamera nodig.

Let op! Bij de cursus zit één afwijkend lesmoment in op een zaterdag, op deze dag ga je samen met de docent buitenfotografie doen binnen Haarlemmermeer.

Docent(en): Minus Huynh

29 januari tot 10 juni 2024

maandag
19.00 - 22.00
C. Hoofddorp
Helaas is er geen plek meer in deze cursus. Wanneer je je inschrijft word je op de wachtlijst geplaatst.
Jonger dan 21 jaar (18 tot 20 jaar)

€ 209,00

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 252,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Docenten

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media