Alles voor de podiumbeesten van de toekomst

Schitter in het theater

Houd je van acteren, dansen en zingen? Dan zijn de musical- of theaterlessen van C. echt iets voor jou! De lessen zijn gericht op kinderen, jongeren en jongvolwassenen en bieden duidelijke leerdoelen. 

Ontdek onze musical- en theaterlessen

Dans in een voorstelling

Wil je later een echte danser of danseres worden en daarvoor auditie doen aan een dansacademie? De selectiegroep van C. bereidt je hierop voor. Deze is speciaal voor getalenteerde, enthousiaste en gemotiveerde balletleerlingen. Regelmatig staan onze dansers op het podium, bijvoorbeeld bij een voorstelling in het theater van C.

Bekijk de dansselectiegroepen
Dans in een voorstelling

Rock mee in een band

Waarom zou je alleen muziekspelen, als je het ook samen kunt doen? Ben jij die zanger of zangeres die wij zoeken? Of speel je elektrisch gitaar, keyboard, piano, basgitaar, drums, dwarsfluit of saxofoon? Als je zang- of muzieklessen volgt op een instrument bij C., dan kun je ook deelnemen aan de Muziekbende of Muziekmakers Band. Laat je horen en rock met ons mee!

Meer over spelen in een band bij Cpunt

Laat je eigen muziek horen

Maak jij je eigen muziek? Ben je tussen de 12 en 21 jaar oud en woon je in de Haarlemmermeer? Doe dan mee met het Compositieproject!

Samen met één van onze arrangeurs werk je jouw compositie uit tot een volwaardig muziekstuk. Dan volgt een opnamesessie in onze geluidsstudio en de live uitvoering tijdens het afsluitende concert in het poppodium van C. 

Alles over het Compositieproject
Laat je eigen muziek horen

Speel mee in een orkest

Muziekmakers Orkest

Het Muziekmakers orkest speelt vooral muziek in het genre film en klassiek. In het orkest spelen kinderen met verschillende speelniveaus samen en voor iedere speler staat een partij klaar die past bij wat hij of zij kan. Met zijn allen werk je aan een stuk om daarna een mooie uitvoering te geven!

Meer over het Muziekmakers Orkest

Talentorkest

Ben je meer dan gemiddeld gemotiveerd en getalenteerd op je instrument? En vind je het leuk om samen met leeftijdsgenoten (12-19 jaar) klassieke muziek te maken? Dan is het Talentorkest van C. misschien wel iets voor jou! Zowel strijkers, blazers als pianisten vormen dit orkest onder leiding van Misha Sporck.

Meer over het Talentorkest
29857

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media