Huidige exposities

Binnenste Buiten

Binnenste Buiten

Een samenwerking met Beeldend Gesproken

Lees meer

Binnenste Buiten

In samenwerking met Galerie Beeldend Gesproken presenteert Cpunt een bijzondere expositie. Kunstenaars die verbonden zijn aan Beeldend Gesproken, brengen vaak op unieke wijze hun psychische kwetsbaarheid tot uitdrukking in hun werk. Deze expositie biedt een overzicht van deze diverse artistieke perspectieven, waarbij de bezoekers worden uitgenodigd om de diepere lagen van creativiteit en emotie te verkennen.

 

Lees verder
Binnenste Buiten

Lola Bezemer

Ontdek onze eigen artist-in-residence, Lola Bezemer. Deze expositie biedt een unieke gelegenheid om niet alleen Lola's eerdere werk te verkennen, maar ook om een inkijkje te krijgen in haar huidige ontwikkelingen tijdens haar residentie bij Cpunt.

Lola Bezemer

Het bos van Muis - Een jaar in de natuur

Alice Melvin maakte de prachtige illustraties. Gekozen in de Prentenboeken top 10 voor de Nationale Voorleesdagen 2024. Je kunt de illustraties zien in de bieb van Cpunt in Hoofddorp centrum.

Muis maakt een reis door het bos. Hij wil al zijn bosvrienden opzoeken en onderweg geniet hij van het wisselen van de seizoenen. En misschien, als je goed kijkt, zie je ook de eerste tekenen van de lente, de zomer, de herfst en de winter. Samen met Muis ga je het hele jaar door. Gebruik de reis van Muis om de vogels, insecten, dieren en planten te ontdekken die in harmonie leven met de wisselende jaargetijden.

Alice Melvin - Het Bos van Muis - Een jaar in de natuur - Cpunt Hoofddorp
48511

Open op donderdag en vrijdag van 14:00-17:00 uur

Voor en na voorstellingen en op afspraak.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media