Proefles aanvragen

Volg een proefles en ontdek wat bij jou past

Ben je op zoek naar een leuke cursus voor jezelf of voor je kind, maar weet je nog niet precies wat? Of wil je weten of een cursus echt iets voor jou of je kind is? Kom dan eerst vrijblijvend een proefles volgen bij C. en ontdek wat bij jou past! 

Je maakt kennis met de docent, je medecursisten en je kan meedoen met alle activiteiten die voor die les gepland staan.

Bekijk onze cursussen en vraag een proefles aan
Volg een proefles en ontdek wat bij jou past

Gratis of geheel vrijblijvend

Bij C. hanteren wij twee soorten proeflessen: 

  • Proefles op een muziekinstrument; deze proefles (ter waarde van €15,00 of €12,50 wanneer je jonger bent dan 21 jaar) is gratis als je je binnen een maand inschrijft voor een instrumentale les of Muziekmakers of Muziekbende. 
  • Proefles voor een standaard cursus zoals tekenen, schilderen, klassiek ballet of een musical cursus; deze is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Besluit je om door te gaan dan wordt de proefles doorberekend. De datum van de proefles is de startdatum van de cursus.

Proefles aanvragen

Voor bijna al onze cursussen is het mogelijk een proefles te volgen. Weet je al voor welke cursus je een proefles wilt volgen bij C.? Ga naar de pagina van jouw favoriete cursus via het cursusoverzicht en klik op ‘proefles aanvragen’. Na het invullen van het aanmeldformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van de proefles. 

De proeflessen worden niet vanzelfsprekend op alle locaties, dagen en tijdstippen gegeven. Een proefles is geen garantie op een definitieve plek in de cursus. Indien de cursus is volgeboekt, word je geïnformeerd dat de proefles komt te vervallen. Wil je meer garantie op een plek in de cursus, schrijf je dan in.  

Bekijk onze cursussen

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media