Veelgestelde vragen cursussen

Hoe meld ik mij af voor een les of cursus?

Bij ziekte of verhindering voor een les of cursus, verzoeken wij je altijd te bellen naar de Informatiebalie van C. Hoofddorp, 023-5669565. Ongeacht de plaats waar de les of cursus gegeven wordt.

Hoe geef ik wijzigingen door?

Wijziging van je telefoonnummer en andere contactgegevens; graag op tijd en juist doorgeven aan de Informatiebalie van C., zodat we je zo snel mogelijk kunnen bereiken als een les of cursus moet worden afgebeld. Voor het afmelden van een les maken wij gebruik van sms.

Kan ik mij tussentijds uitschrijven voor een cursus?

Tussentijds uitschrijven is alleen mogelijk bij verhuizing of wanneer er sprake is van een medische indicatie. Uitschrijving dient altijd schriftelijk (of via mail) te gebeuren. Indien je meer dan een jaar reguliere muziekles hebt gevolgd, kan uitschrijving per maand worden gedaan, in achtneming van één maand opzegtermijn. Ook dit dient altijd schriftelijk te gebeuren.

Kan ik ook om de week een les volgen?

Het is mogelijk om ‘om de week les’ te volgen voor leerlingen van 13 jaar en ouder (niet voor HaFa).

Hebben jullie ook een plattegrond van de cursuslocaties?

Bij de ingang van onze gebouwen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep vind je op de informatieborden een plattegrond.

Kan ik studentenkorting krijgen?

Ja, als je niet ouder bent dan 27 jaar én een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding volgt, kun je gebruikmaken van onze studentenkorting

Waar staan de algemene voorwaarden?

Kan ik ook gebruik maken van Stichting Leergeld Haarlemmermeer?

Voor ouders die niet zelf de buitenschoolse activiteiten van hun kinderen kunnen financieren biedt Stichting Leergeld Haarlemmermeer een vangnet. Kijk voor meer informatie op www.leergeldnederand.nl of bel 06-29352218.

Hoe kan ik op de hoogte gehouden worden van nieuws?

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze ontwikkelingen op het gebied van cursussen, workshops, voorstellingen en leuke activiteiten? Meld je dan hier aan voor een of meer van onze nieuwsbrieven. Of volg ons op social media.

Wanneer ik mij inschrijf voor een lopende cursus, wordt het tarief dan verrekend?

Wanneer je je via de website inschrijft voor een lopende cursus, wordt het tarief naar rato verrekend. Op de factuur komt het verrekende bedrag vermeld. Vermeld in het opmerkingenveld wat je aanvangsdatum is.

Ik heb een andere vraag, tip of suggestie. Hoe kan ik die kenbaar maken?

Wij zijn altijd benieuwd naar je vraag, mening, tips en op- en/of aanmerkingen. Kijk hier hoe je het beste contact met ons kunt opnemen.

Heb ik bij het aanvragen van een proefles ook garantie op een plek in de cursus?

Let op!  Een proefles is geen garantie op een definitieve plek in de cursus. Indien de cursus vol geboekt is, word je geïnformeerd dat de proefles komt te vervallen. Wil je meer garantie op een plek in de cursus, schrijf je dan in.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media