Toegankelijkheid

Cpunt voor iedereen

Bij Cpunt willen we dat iedereen zich welkom voelt. Niet alleen op al onze locaties in Haarlemmermeer, maar ook online. 

Cpunt voldoet aan de eisen die wettelijk worden gesteld aan de fysieke toegankelijkheid voor mindervaliden. Wij werken hierin samen met de Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer (BGH).

Cpunt voor iedereen

Locaties

Al onze gebouwen en verdiepingen zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn voldoende liften en alle ruimtes zijn voorzien van ruime deuren. In ieder gebouwdeel is een invalide toilet aanwezig. Uiteraard zijn ook hulphonden van harte welkom.

Theater

Ons theater biedt gehoorondersteuning (dovenlus) in de grote en kleine zaal (niet in: Podiumzaal), voetenbankjes, stoelophogers, een te reserveren rolstoel en rolstoelplekken. Bij de kassa van het theater kun je terecht voor gehoorondersteuning. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers op de avond zelf. Bij de garderobe kun je terecht voor voetenbankjes. Er is ook een rolstoel aanwezig. Deze is beschikbaar gesteld door Meyra Hoofddorp. Bij kinder- en familievoorstellingen staan er stoelophogers klaar voor onze kleine gasten.

Poppodium

Ook de zalen van ons poppodium zijn toegankelijk voor bezoekers met een lichamelijke beperking. Je kunt gebruikmaken van onze lift en er is een aangepast toilet. Neem gerust contact op met onze Tickets en Informatiebalie (023-5563700) of mail aan info@cpunt.nl

Bibliotheken

Uiteraard zijn ook al onze bibliotheekvestigingen rolstoeltoegankelijk. Daarnaast vind je in ons aanbod grootletterboeken en gratis luisterboeken voor slechtzienden. 

Bekijk plattegrond

Online

Onze website biedt verschillende opties voor onder andere slechtzienden. Via het 'oogje' rechtsboven onder de menubalk, vind je de voorleesfunctie, kun je kiezen voor een hoger contrast en/of het vergroten van de tekst en kun je een andere taal selecteren.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media