Terug

Gepubliceerd: maandag 06 februari 2023

Livemuziek in het café

Er is weer elke donderdag livemuziek te horen in het café van C. Ook is het café nu van maandag t/m zaterdag elke dag geopend vanaf 10:00 uur voor een hapje en een drankje. Van maandag t/m woensdag sluit het café om 17:00 uur. Donderdag t/m zaterdag is deze open tot 00:00 uur of later bij evenementen en activiteiten.

Livemuziek in het café

Liquid Blue

Donderdag 9 februari is er Rootscafé. Folk, blues en/of country! Deze keer met Liquid Blue. Deze driemansformatie zijn al jaren actief in de muziek en hebben in verschillende bands gespeeld. 

Meer info
Liquid Blue

Naimas Garden

Donderdag 16 februari is er Springplank. Hier ontdek je frisse acts uit de regio. Met deze keer Naimas Garden. Zij komen met een combinatie tussen rock, funk, (indie)pop en jazz met als doel de grens tussen deze genres op te zoeken.

Meer info
Naimas Garden

Jorn en Het Drankorgel

Donderdag 23 februari is er Bier & Bands. De livemuziek wordt gekoppeld aan een toepasselijke brouwer die een tap-takeover zal verzorgen. Met deze keer Jorn en Het Drankorgel. Dit is een Haarlemse band die lekkere country-western-honkytonk-foot-stompers speelt. Het repertoire is een goed gedistilleerde lijst van lage gisting met een hoog promillage. 
 

Meer info
Jorn en Het Drankorgel

Music Jam

Donderdag 2 maart is er weer de Music Jam. Samen jammen en een spektakel neerzetten met andere artiesten én jam-master Axe Hessel. Muzikanten kunnen zo inpluggen en direct spelen. De bezoeker kan genieten van een geïmproviseerd liveconcert.

Meer info
Music Jam

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media