Terug
Rootscafé: Liquid Blue

Rootscafé: Liquid Blue

Blues/Roots Cover/Tribute Pop/Rock Gratis Concerten

Elke donderdag is het live muziekavond in het café. De tweede donderdag van de maand staat in het teken van Rootsmuziek. Folk, blues en/of country! Deze keer met Liquid Blue.

Liquid Blue is een driemansformatie. De muzikanten zijn al jaren actief in de muziek en in verschillende bands, met name in het blues-/rockcircuit. De leden verzorgden eerder aansprekende en gewaardeerde voorprogramma's bij o.a. The Band of Friends (vml. Rory Gallagher) en Julian Sas Band.

Junin Boerma, leadzanger en gitaarbeest, droomt weg in zijn onuitputtelijke, meeslepende gitaarsolo's. Drummer André Bindels en bassist Jannelies Blommaert vormen de strakke ritmesectie die voor de stevige, recht uit het hart komende verankering van de nummers zorgt. Liquid Blue kiest voor lekker in het gehoor liggende bluesrockclassics van legenden van weleer en af en toe een prikkelend uitstapje richting helden van de toekomst. Reken op de vetste nummers van o.a. Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, ZZTop,The Cure, Robert Cray, Creedance, Stones, Kenny Wayne Shepard en vele anderen… Feestje!

Het café van C. is geopend vanaf 17:00 uur geopend voor een drankje en een borrelhapje.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media