Terug

Gepubliceerd: donderdag 02 maart 2023

Jong talent bij Cpunt Poppodium

Bij C. geven we jong talent graag de kans om zich te ontwikkelen. Wij hebben alles in huis om dit talent een professioneel podium te geven. En jij ontdekt zo als eerste de nieuwste namen – en misschien wel de volgende topartiesten – in de Nederlandse muziekscene. 

Jong talent bij Cpunt Poppodium

Van Studio naar Stage
do 16 mrt / Aanvang 20.30 uur
Poppodium - Stage 2   Urban/RnB

‘Van Studio naar Stage’ is een talentenprogramma van Maatvast en Poppodium C. Twaalf talenten werken in slechts tien weken toe naar hun eerste performance. Misschien zie je hier het allereerste optreden van the next big thing, en dan was jij erbij…

Frisse Duyck
MØDI en Mind Your Step
vr 17 mrt / Aanvang 20.30 uur
Poppodium - Stage 2   Pop/Rock

Voor Frisse Duyck speurt het poppodium van C. stad en land af op zoek naar talent van eigen bodem! Zodat jij iedere maand kennis kunt maken met nieuwe namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem dus een duik en dompel jezelf deze editie onder in: MØDI en Mind Your Step.

Springplank: Sydney Imani
do 16 mrt / Aanvang 21.30 uur
Poppodium - Café   Urban/RnB

Elke derde donderdag van de maand ontdek je in het café nieuw talent tijdens Springplank. Deze keer met Sydney Imani. Sydney is een Amsterdamse singer-songwriter die in Amerika is geboren. Haar muzikale stijl kan worden omschreven als neo-soul/R&B.

Springplank: Scarlet Rose
do 20 apr / Aanvang 21.30 uur
Poppodium - Café   Pop/Rock

Elke derde donderdag van de maand ontdek je in het café nieuw talent tijdens Springplank. Met deze keer de indiepopband Scarlet Rose.

41343

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media