Terug
Springplank: Scarlet Rose

Springplank: Scarlet Rose

Pop/Rock Werelds/Folk Gratis Concerten

Iedere donderdag is er live muziek in het café van C. te horen. Elke derde donderdag van de maand ontdek je nieuw talent tijdens Springplank. In een cafésetting ontdek je zo op een laagdrempelige manier de meest frisse acts uit de regio. Neem eens een sprong in het diepe en kom deze keer kijken naar: Scarlet Rose.

In de groene polders van het land van Maas en Waal besloten een rebelse tiener, de perfecte schoonzoon, je favoriete collega en een ietwat hyperactieve puber de indiepopband Scarlet Rose te starten. Vlak voor de pandemie deed de band haar eerste optreden meteen maar in de befaamde Cavern Club tijdens het International Pop Overthrow Festival. Daarna volgde een tour door Nederland en shows op de radio bij onder andere Q-Music en brachten ze een eerste EP uit. In 2022 ging de band opnieuw naar Engeland voor een uitgebreidere tour met wederom een show in de Cavern Club.

Op het moment werkt de band hard aan nieuw materiaal dat beschreven kan worden als een liefdesbaby van Paul Simon en de bands Vampire Weekend en Two Door Cinema Club, in een wiegje van Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse ritmes.

Het café is vanaf 17.00 uur geopend voor een drankje en een borrelhapje.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media