Terug

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2024

Informatie nieuw seizoen theater, concerten en cursussen

Informatie nieuw seizoen theater, concerten en cursussen

Komt er weer een gids uit?
Ja zeker! Heb je het theater en/of poppodium vaker dan drie keer bezocht dit seizoen dan krijg je de gids automatisch gratis toegestuurd rond 1 juni.

Het kan zijn dat je adres bij ons niet compleet is of dat de post een foutje maakt. Niet getreurd want voor iedereen is de gids gratis op te halen bij alle Cpunt vestigingen vanaf 1 juni.

Wanneer staat het nieuwe theaterseizoen op de website?
Vanaf dinsdag 28 mei kan je al onze theatervoorstellingen alvast bekijken op de website, de kaartverkoop start later (zie tekst hieronder).

Komt er nog een preview avond of middag?
Op donderdag 6 juni om 20.15 uur presenteren wij onze gids en ons nieuwe UITseizoen. Een leuke avond met diverse acts van zowel ons theater als ons poppodium. De avond vindt plaats in ons theater. Laat je inspireren aan de vooravond van de start van de verkoop. Tickets voor €5,- incl. drankje. Meer informatie en kaartjes kopen. 

Wanneer start de verkoop?
De verkoop voor het theaterseizoen 2024 – 2025 start op vrijdag 7 juni om 10:00 uur.
Let op: op vrijdag 7 juni verkopen wij geen kaarten aan de balie of telefonisch, alleen online. 

Ik zie dat er al voorstellingen in het nieuwe seizoen te koop staan, hoe kan dat?
Voor enkele voorstellingen van het nieuwe seizoen zijn al kaarten online verkrijgbaar. Dit heeft bijvoorbeeld te maken hebben met financiële afspraken of omdat de publiciteit rondom een voorstelling heel groot is.
We hebben voor alle theatervoorstellingen wel stoelen gereserveerd zodat we deze nog op vrijdag 7 juni (start kaartverkoop nieuw seizoen) kunnen verkopen.
Dit geldt voor alle theatervoorstellingen en theaterconcerten.
De concerten in ons poppodium staan en blijven openstaan voor verkoop.

Wanneer is het mogelijk om in te schrijven voor een cursus?
Zaterdag 1 juni staat het nieuwe cursusseizoen op onze website en is het mogelijk om je in te schrijven voor een cursus van het komende seizoen. De hele maand juni ontvang je 5% vroegboekkorting (excl. individuele en duo muziek- en zanglessen, koren voor volwassenen, bands, ensembles en Muziekmakers/Muziekbende. Mogelijk staat het seizoen al een paar dagen eerder online, houd deze website in de gaten voor de actuele data.

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten bij Cpunt.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media