Terug

Gepubliceerd: maandag 06 februari 2023

Amsterdam Kleinkunst Festival halve finalisten bekend!

Na verschillende voorrondes in Amsterdam, waar een recordaantal van 66 deelnemers zich voor inschreef, zijn door de vakjury zes artiesten geselecteerd. Zij gaan van januari tot april 2023 op halvefinalistentournee door Nederland. Op donderdag 16 maart is in C. Het Oude Raadhuis de halve finalistentournee te zien.

Amsterdam Kleinkunst Festival halve finalisten bekend!

De zes halve finalisten zijn: Efdé&Efdé, Tobias Wenting, Clara van Kempen, Myrte Siebinga, Luuk Ransijn en Niek & Guy. De drie die naar C. Het Oude Raadhuis komen zijn: Tobias Wenting, Clara van Kempen en Myrte Siebinga.

Clara van Kempen met EN DAN IS ER ALLES
‘En dan is er alles’ is een voorstelling over een sprong in het diepe en over hoe de boel kan ontsporen. Een show over afrekeninng en liefde, over afscheid nemen en opnieuw beginnen.

Myrte Siebinga met NU VOOR HET ECHTIE
Myrte Siebinga met NU VOOR HET ECHTIE. Een tragikomische voorstelling waarbij Myrte naast de rol 

van zichzelf (waar ze zich al jaren in heeft verdiept), allerlei verschillende personages speelt. Op speelse wijze, en met een flinke dosis humor, neemt ze je mee in haar associatieve denkwereld.

Tobias Wenting met DWAALSPOOR 
'No Way To Slow Down', dat was het spoor waar Tobias zich voor lange tijd op bevond. Totdat hij doodop was van het rennen. Via grappige, ontroerende en virtuoze muzikale anekdotes, laat Tobias de sneltrein achter zich en neemt hij je mee het dwaalspoor op. Dit doet hij begeleid door Dirk Overbeek op accordeon.
 

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media