Terug

Amsterdams Kleinkunst Festival

Tickets
Amsterdams Kleinkunst Festival

Amsterdams Kleinkunst Festival

Halve Finalisten Tour Tickets
Aanstormend talent Voorstellingen Cabaret/Kleinkunst/Stand-up

Na drie spannende voorrondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2023. 

De cabaret- en kleinkunsttalenten bereiden zich voor op de finales in de Kleine Komedie. In deze tournee polijsten en perfectioneren zij hun theaterprogramma. Ze werken met een spraakmakende regisseur uit de theaterwereld, volgen het Keep an Eye Masterclasses programma en toeren door het land om zich voor een breed publiek te presenteren. Ontdek de nieuwe talenten in de AKF Halvefinalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

Het Amsterdams Kleinkunst Festival biedt kleinkunst- en cabarettalenten een intensief ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld.  Het AKF richt zich op de kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word en het Nederlandstalige theaterlied. 

Dat het festival een succesvolle kweekvijver is bewijzen de volgende namen. Onder meer Claudia de Breij, Van der Laan & Woe, Lonneke Dort, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Daniëlle Schel, Glodi Lugungu en Rosa da Silva waren finalist tijdens eerdere edities.

De zes halve finalisten zijn: Efdé&Efdé, Tobias Wenting, Clara van Kempen, Myrte Siebinga, Luuk Ransijn en Niek & Guy. De drie die naar C. Het Oude Raadhuis komen zijn: Tobias Wenting, Clara van Kempen en Myrte Siebinga. 

  • Clara van Kempen met EN DAN IS ER ALLES . Een voorstelling over een sprong in het diepe en over hoe de boel kan ontsporen. Een show over afrekeninng en liefde, over afscheid nemen en opnieuw beginnen.
  • Myrte Siebinga met NU VOOR HET ECHTIE. Een tragikomische voorstelling waarbij Myrte naast de rol van zichzelf (waar ze zich al jaren in heeft verdiept), allerlei verschillende personages speelt. Op speelse wijze, en met een flinke dosis humor, neemt ze je mee in haar associatieve denkwereld.
  • Tobias Wenting met DWAALSPOOR. 'No Way To Slow Down', dat was het spoor waar Tobias zich voor lange tijd op bevond. Totdat hij doodop was van het rennen. Via grappige, ontroerende en virtuoze muzikale anekdotes, laat Tobias de sneltrein achter zich en neemt hij je mee het dwaalspoor op. Dit doet hij begeleid door Dirk Overbeek op accordeon. 
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media