Terug
Office of possible solutions

Office of possible solutions

Dominique Teufen

22 jan 2012 t/m 26 feb 2012
Beeldende kunst

‘Grijs in alle nuances, opgebouwd uit zwart en wit. Daar is niets saais aan, integendeel. De kleuren spatten er in feite vanaf voor wie wil kijken en zich wil laten meeslepen in de oceaan van kleurschakeringen, zolang het maar een van de ontelbare accenten van grijs is.’(Jaap Roell, Tubelight) Een installatie rondom een imaginaire kantoorruimte.

Dominique Teufen
Dominique Teufen (1975, Zwitserland) onderzoekt door middel van een niet-traditionele werkwijze de grenzen van fotografie. Ze richt zich graag op het grijze gebied tussen realiteit en illusie, waardoor nieuwe werkelijkheden zichtbaar gemaakt kunnen worden. Teufen probeert daarmee de discussie over waarheid en beeldvorming te stimuleren.

Office of Possible Solutions (2011) 
Dominque Teufen kopieerde een kantoor gekopieerd. Consequent en tot in de kleinste details doorgevoerd. Hierdoor betreed je de ruimte als in een nieuwe realiteit. Een realiteit zonder kleur. Er zijn grijze objecten en gekopieerde voorwerpen. Als het gummetje echt is verwacht je dat het ernaast gelegen gumsel, potloodslijpsel, potlood, de liniaal en puntenslijper ook echt moeten zijn.
 

15780
15781
15782
15783

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media