Terug

Galerie De Meerse duikt in de wereld van NFT's, digitale mode en Avatars

Zijn Non Fungible Tokens de nieuwe hoop voor de digitale kunstenaar? Heeft iedereen er over vijf jaar een hangen, thuis in de Metaverse? En wat is eigenlijk je identiteit online?

Opening zondag 20 november 2022 om 17:00 uur

De galerie nodigde kunstenaar Niels Broszat uit deze tentoonstelling mede vorm te gegeven. Niels is geïnteresseerd in identiteit en cultuur en wil een brug slaan tussen Web2 en Web3.

New Art Mania is een introductie in de Web3-space. Met behulp van grote internationale kunstenaars zoals Kenny Schachter, Trevor Jones (collectie @familydogecoin), Jan Robert Leegte, Cees Krijnen, OG’s (original gangsters) als Rutger van der Tas, maar ook beginnende kunstenaars als Isis van der Knaap of het project Looty (’s werelds eerste digitale repatriëring van kunst) wordt een verhaal verteld over NFTs, communities, kunst en ethische kwesties.

Expositie online

Open: do & vr van 14:00-17:00 uur voor en na voorstellingen en op afspraak

Teken, kleur, ontwerp je eigen AVATAR op de achterkant van de kaart. Als je denkt dat ie af is, zet je naam, klas en school op de kaart en doe ‘m in de doos op de groene tafel. Je kunt de kaart ook meenemen en thuis afmaken en later brengen naar de informatiebalie in Het Cultuurgebouw. Of je stuurt een foto naar galerie@demeerse.nl. Dat kan tot 10 december. Dan kiezen we wie de mooiste, meest originele, grappige AVATAR gemaakt heeft!

Maak een foto van je zelfgemaakte Avatar, mail naar galerie@demeerse.nl en win!

 

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media