Terug
Metabolisme

Metabolisme

Paul Dikker & Willem Harbers

22 feb 2015 t/m 29 mrt 2015
Beeldende kunst
Metabolisme

Metabolisme

Paul Dikker & Willem Harbers

22 feb 2015 t/m 29 mrt 2015
Beeldende kunst

Transformatie...transitie...metabolisme! Als individu en als menselijke soort zijn we voortdurend onderhevig aan verandering. 

Opening op zondag 22 februari van 16:00 - 18:00 uur

De feestelijke opening zal worden verricht door Tonko Grever, directeur van het Museum Van Loon.

Extra activiteiten:
Donderdag 12 maart, 19.00 uur: eat and meet. Op ons verzoek serveert Restaurant Première een driegangen-menu tussen de kunstwerken in de galerie. We ontmoeten elkaar en bekijken de tentoonstelling. Bob Ursem, wetenschappelijk directeur aan de TU te Delft, uitvinder én een begenadigd spreker, houdt een betoog over metabolisme dat u niet snel zult vergeten. De prijs voor diner inclusief drie drankjes bedraagt € 32,50. U dient zich op te geven vóór 2 maart via demeersegalerie@gmail.com. Let wel, het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij.
Zaterdag 14 maart, 15.00 uur: korte act van cabaretière Ellen Dikker in de galerie. Haar nieuwe show 'Groene Vingers' is door het hele land te zien.

Transformatie...transitie...metabolisme! Als individu en als menselijke soort zijn we voortdurend onderhevig aan verandering. Tegelijkertijd veranderen we ook zelf onze omgeving. Dat moét de mens ook doen om zich te handhaven en zijn eigen geschiedenis te schrijven. Wij schrijven mee met onze nieuwe tentoonstelling, waarin we de betekenis van ons bestaan als biologische en culturele wezens trachten te verbeelden. Paul viert zijn 30-jarig jubileum met een nieuwe serie schilderijen. Willem werkt gestaag door en exposeert onder andere met Galerie Franzis Engels op Art Karlsruhe 2015.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media